WESTFRIES DIVERS


Innoveren
Donderdag 29 oktober 2015 vindt voor de eerste keer het evenement WESTFRIES DIVERS* plaats: een inspirerende middag voor Westfriese ondernemers over duurzame innovatie.
Na het plenaire gedeelte in de Laurentiuskerk in Hoogkarspel beginnen de subsessies in diverse andere gebouwen in Hoogkarspel. Hier kunt u deelnemen aan lezingen over verduurzaming van gebouwen, crowdfunding, duurzame afvalverwerking, zeewierteelt of duurzaam en innovatief ondernemen. Er zijn interactieve workshops over leiderschap en duurzaam inkopen, of u gaat op bedrijfsbezoek bij een innoverend bedrijf.

VIPS
Johan Remkes, Commissaris van de Koning in Noord-Holland, zal het evenement openen waarna het woord zal worden gegeven aan Bernard Wientjes en Peter Ros. Ooit startte Bernard Wientjes als ondernemer, en maakte daarna naam bij diverse werkgevers- en ondernemersorganisaties. Sinds 2014 bekleedt hij de leerstoel ‘Ondernemerschap en leiderschap’ bij de Universiteit van Utrecht en deze middag deelt hij zijn ervaringen met ons.

Catering
De cateringopdracht is naar de Praktijkschool toegegaan, er wordt voor 300 personen gezorgd!

Presentatie
We sluiten daarnaast ook aan om onze samenwerking met WerkSaam in ZOWh@t onder de aandacht te brengen van het Westfriese bedrijfsleven. Want innoveren kunnen wij ook!